Atentie www.PieseAuto-MY.Ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.
Sunt de acord

Uleiuri transmisii Metabond

Va oferim un ulei de transmisie sintetica, semi-sintetica, minerala pentru cutii manuale, semi-automate sau automate de calitate superioara.

Uleiul Metabond pentru transmisie este un ulei premium care ii asigura proprietati foarte bune antiuzura si anticoroziune si o buna stabilitate la oxidare termica.
Functia principala a uleiului de transmisie Metabond este de a lubrifia angrenajele hipoidale in transmisiile manuale si automate ale autoturismelor si camioanelor / tir.


Avem doua mari categorii:

- Uleiuri Metabond pentru transmisii manuale si diferentiale. Ele sunt, de asemenea, numite MTF (Manual Transmission Fluid);
- Uleiuri Metabond pentru transmisii automate, numite ATF (Automatic Transmission Fluid).


Solutiile noastre sunt concepute pentru o arie largă de utilizari. Gama noastra de uleiuri de angrenaje sunt concepute dupa ultima tehnologie. Sunt create pentru a indeplini si depasi standardele industriale si auto.

73.00 RON
1 Litru

Ulei auto Metabond GL SYN 75W90 - Ulei cutie viteze

100 Produs(e)
 

62.00 RON
1 Litru

Ulei auto Metabond GL-5 75W90 - Ulei cutie viteze

100 Produs(e)
 

31.00 RON
1 Litru

Ulei auto Metabond GL-4 80W90 - Ulei cutie viteze

100 Produs(e)
 

47.00 RON

Ulei auto Metabond ATF IID - Ulei cutie viteze automate

100 Produs(e)
+

60.00 RON

Ulei auto Metabond ATF III - Ulei cutie viteze automate

100 Produs(e)
+