Atentie www.PieseAuto-MY.Ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.
Sunt de acord

Redtop - capcană de muște 3 litri

​Redtop - capcană de muște 3 litri

0784.38.77.77
Suna acum si un operator
Metabond va prelua comanda ta.


Comanda Metabond pe
WHATSAPP.


Scrie-ne pe MESSENGER.
56.00 RON
​​Redtop3
100 Produs(e)
+

Redtop - capcană de muște 3 litri.

REDTOP este un sistem care provine din Africa de Sud pentru prinderea muştelor şi astfel casa şi curtea, inclusiv clădirile pentru animale vor scăpa de invazia acestora. Conţine trei piese: sac de folie, capac cu sită roşu şi praf Pongo pentru ademenirea muştelor. Produsul este ecologic.

Funcţionarea sistemului este următoarea: mulţumită prafului deademenirea muştelor, ele intră prin capacul de sită în sacul de plastic, iar de acolo nu pot scăpa. Muştele totdeauna zboarăspre lumină, dar capacul nu permite intrarea luminii. În sacul defolie turnăm până la nivelul 1/4 apă şi praful Pongo, iar muştelezboară în partea rămasă goală a sacului şi ademenesc muştele dinafară. După aceasta, pier.

Modul de folosire: turnăm praful şi apă călduţă în sacul de folie şi aşezăm capacul roşu la loc. Sistemul Redtop este mai efficient dacă îl aşezăm la loc ferit de razele directe ale soarelui, la cca. 2 m înălţime şi la cel puţin 10-15 m de casă. Să nu îl așezăm în locuri însorite. Începe să aibă efect după 2-6 zile, pentru că apa trebuie să intre în contact cu praful Pongo. Primele muşte intră după 2-3 zile, sistemul atinge randamentul maxim după 5-6 zile şi are efect 30-40 zile. Să nu instalăm capcana în vreme ploioasă, umedă!

Trebuie completată apa evaporată, nu trebuie lăsat să se usuce praful.

După 5-6 săptămâni - deoarece sistemul nu conţine susbstanţe toxice - conţinutul din sacul de folie trebuie golit în WC.

Ambalaj: 3 litri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu