Atentie www.PieseAuto-MY.Ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.
Sunt de acord

Metabond BIKE - tratament biciclete

​Metabond BIKE - tratament biciclete

0784.38.77.77
Suna acum si un operator
Metabond va prelua comanda ta.


Comanda Metabond pe
WHATSAPP.


Scrie-ne pe MESSENGER.
104.00 RON
PieseAuto-MY.ro BIKE
100 Produs(e)
+

Metabond BIKE - tratament biciclete.

Metabond Bike este un ulei special cu proprietăţi unice pentru lubrifierea rulmenţilor, lanţurilor şi pentru uz general la biciclete, în industrie şi pentru uz casnic.

Datorită efectului de înnobilare a suprafeţei metalice Metabond Bike reduce semnificativ frecarea, oferind o rulare foarte lină. Conținutul de ceramică oferă proprietăți de rulare de urgență remarcabile, păstrând în același timp suprafața curată. În lubrifiantul saturat cu ceramica de dimensiuni nano nu se lipește contaminarea din mediul înconjurător, chiar şi în cazul încărcării statice. Oferă adeziune extraordinară filmului de ulei în condiții de funcționare normală.

Reducerea frecării scade zgomotul și crește semnificativ durata de viață.

Aplicaţie:

Se poate folosi ca lubrifiant sau în amestec cu vaselina și cu ulei pentru ungerea bicicletelor, rulmenților, în industrie și uz casnic, unde nu apar rotații mult prea mari. Nu este recomandat pentru ungerea lanțului de motocicletă.

Mod de utilizare:

Cu ajutorul bilei aflate în flacon se agită bine înainte de utilizare până la dispersarea egală a particulelor ceramice, după care se pun câteva picături pe suprafața ce urmează să fie tratată. În condiții de frig se încălzește flaconul până când produsul devine fluid.

În cazul pieselor din plastic se face un test de rezistență înainte de folosire!

Se poate folosi împreună cu ulei și vaselină!

Origine: EU

Ambalaj: 120 ml

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu