Atentie www.PieseAuto-MY.Ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.
Sunt de acord

Metabond Spirit

Tratament motoare uzate

0784.38.77.77
Suna acum si un operator
Metabond va prelua comanda ta.


Comanda Metabond pe
WHATSAPP.


Scrie-ne pe MESSENGER.
213.00 RON
PieseAuto-MY.ro Spirit
95 Produs(e)
+

METABOND SPIRIT a fost dezvoltat în anul 2018, fiind cel mai modern înnobilator de suprafeţe metalice cu nano tehnologie pentru motoarele autoturismelor.

Oferind un efect excepțional de reducere a frecării și de îmbunătățire a lubrifierii fără cenuşă, Metabond SPIRIT este recomandat pentru cele mai noi motoare, dezvoltate după anul 2010, pe benzină, motorină și gaz, dotate cu catalizator şi/sau filtru de particule, adăugat la uleiul prescris de producător.

Efectul principal al METABOND-ului este înnobilarea, tratarea chimică a suprafețelor metalice, oferind condiții ideale pentru pelicula de ulei, reducând astfel uzura motorului și costurile de întreținere. Metabond SPIRIT, datorită conţinutului de cel mai modern înnobilator de suprafeţe metalice fără cenuşă, împreună cu policeramica de mărime nano şi aditivi speciali pentru lubrifiere dezvoltate pentru cele mai noi motoare, creşte semnificativ durata de viaţă a motoarelor, reduce pierderile din frecare cu 60%, iar conținutul de ulei de bază ester-sintetică crește semnificativ performanța uleiurilor de motor.

Înnobilarea suprafaţelor metalice şi nano-ceramica rezolvă și problemele neetanșeității, reducând în mod semnificativ emisiile nocive și consumul de ulei. Datorită folosirii nanotehnologiei Metabond SPIRIT poate fi folosit şi la filtre super fine.

Metabond SPIRIT crează condiții ideale pentru lubrifianți chiar şi sub sarcini extreme. Acest lucru facilitează funcţionarea internă a motorului și mișcarea părților componente, având ca rezultat creșterea semnificativă a puterii motorului și / sau economie de combustibil.Nivelul de zgomot al motorului scade imediat în mod semnificativ.

Folosirea produsului în motoare noi de la început, garantează triplarea duratei de viață a acestora. Utilizarea produsului Metabond SPIRIT elimină dificultățile pornirii la rece și oferă protecţie faţă de lipsa de ulei pe termen scurt sau în cazul pierderii totale a presiunii uleiului.

Pornirea la rece cât și la cald este un moment sensibil în lubrifierea unui motor cu ardere internă. Imediat după pornirea motorului, arborele se rotește pentru scurt timp fără presiune de ulei, prin urmare toate suprafețele de frecare, în special cuzineții sunt expuși solicitărilor extreme.

Motoarele moderne cu sistem start-stop sunt echipate cu filtru de ulei de reflux, presiunea uleiului este reținută de pompa de ulei, producând presiunea corespunzătoare imediat după pornirea motorului, în asemena motoare este necesară folosirea lubrifianților care pot fi pompați cu ușurință în condiții relativ reci. Metabond Spirit protejează motoarele autoturismelor echipate cu sistem start-stop împotriva uzurilor provocate de opririle și pornirile dese în traficul urban.

Uleiurile de motor tratate cu Metabond păstrează calităţile pe o perioadă mai lungă, se mărește perioada de schimb ulei, astfel se protejează mediul. Baza ester-sintetică împreună cu cele mai noi aditivi speciali pentru îmbunătățirea lubrifierii crește semnificativ durata de viață și performanțele uleiurilor de motor.

Aplicaţie:

Este recomandat exclusiv pentru motoarele autoturismelor noi și relativ noi pe benzină, diesel și gpl. Conține aditivi specifice uleiurilor de motor destinate autoturismelor echipate cu sistem start-stop. Poate fi amestecat cu orice ulei de motor destinat autoturismelor, în special cu cele sintetice și ester-sintetice. Aplicație recomandată, minim 5w40, 5w30, dar cel mai indicat este amestecarea cu uleiurile cu viscozitate 0.


Mod de utilizare:

Înainte de utilizare flaconul trebuie încălzit (se pune în apă caldă sau pe radiator), după care trebuie agitat. Un flacon (250 ml) se adaugă la un motor (4-8 litri de ulei), în uleiul de motor încălzit și se lasă motorul în funcțiune câteva minute. Tratamentul se repetă la fiecare schimb de ulei. Folosirea produsului presupune aplicarea uleiului de calitate conform cerinţelor producătorului!

Termen de valabilitate: Nedeschis termen nelimitat. După deschidere 2 ani.

Produs în: EU

Ambalaj: 250 ml

TUV Metabond Spirit - Aditiv ulei motoare start-stop (TUV_metabond_spirit_aditiv_ulei_motor_start-stop.pdf, 931 Kb) [Descarcare]

Un produs foarte bun pentru sistemul start stop. Este singurul de pe piata pe care l am gasit.
Scrie un comentariu