METABOND H plus - sisteme si instalatii hidraulice

Tratament motoare uzate

0784.38.77.77
Suna acum si un operator
Metabond va prelua comanda ta.


Comanda Metabond pe
WHATSAPP.


Scrie-ne pe MESSENGER.
RON156.00
Metabond.ORG H
100 Produs(e)
+

METABOND H plus

TRATAMENT pentru INSTALATII HIDRAULICE

Protejeaza piesele metalice impotriva uzurii prin crearea unui strat monomolecular extrem de dur care favorizeaza alunecarea

METABOND H :
- REDUCE FRECAREA si UZURA
- TRIPLEAZA DURATA DE VIATA A POMPELOR SI COMPONENTELOR HIDRAULICE
- REDUCE CONSUMUL DE ENERGIE
- SCADE TEMPERATURA DE FUNCTIONARE
- REDUCE TREPIDATIILE si NIVELUL DE ZGOMOT
- REDUCE COSTURILE DE INTRETINERE
- REDUCE TIMPUL DE OPRIRE A PRODUCTIEI
- MARESTE PUTEREA si RANDAMENTUL INSTALATIILOR HIDRAULICE
- MARESTE INTERVALUL DE SCHIMB AL ULEIULUI

METABOND H este un ulei special pe baza de hidrocarburi care contine agenti antifrictiune si antiuzura. A fost dezvoltat special pentru reducerea frecarii si uzurii la metale feroase si neferoase, precum si pentru realizarea unei economii de energie la instalatiile hidraulice.

METABOND H se leaga chimic de atomii de metal superficiali sub presiune si temperatura, innobiland materialul propriu, formand astfel un strat protector si rezistent la uzura. Suprafata astefel formata este foarte neteda si dura, rezistand chiar la suprasolicitari. Datorita scaderii frecarii si minimalizarii uzurii, durata de viata a motoarelor se va mari considerabil, iar consumul de energie, pe langa randament mai mare, va scadea. La folosirea produsului vor scadea temperatura de functionare, trepidatiile si nivelul de zgomot.

In afara de caracteristicile deja conoscute, METABOND H are compusi care au fost conceputi special pentru sisteme hidraulice. La sistemele hidraulice cu etanseitati (simeringuri) uzate vor scadea pierderile de ulei. Folosit de la inceput la sisteme hidraulice noi, se tripleaza durata de viata a acestora. S-a demonstrat utilitatea produsului la sistemele robotizate. Dupa folosirea produsului la sisteme hidraulice cu ulei in procent de 2,5-5% va scadea temperatura de lucru si uzura pieselor, permite exercitarea a mari presiuni fara trepidatii. Functionarea mai usoara, scaderea frecarii se va observa la scaderea costurilor considerabile de intretinere, marirea productie, la micsorarea consumului de energie si la micsorarea timpului de oprire a productie.

METABOND H satisface cerintele impuse de firmele SPERRY VICKES, DENOSON, CINCINATTI MILACRON, FORD, B.F. GOODRICH, US. STELL, GENERAL MOTORS.

La folosirea adecvata se garanteaza, ca nu se produce nici o deformare, deteriorare daunatoare, deci nu apare nici un dezavantaj in urma utilizarii produsului!

Domenii de utilizare:
METABOND H se utilizeaza cu eficienta mai ales la instalatiile mobile si utilaje cu regim continuu (unde exista organe de masini supuse la solicitari ridicate, in conditii de temperatura ridicate, ca de ex. utilajele miniere) si la cele cu deplasari rapide si frecvente (utilaje si instalatii hidraulice tehnologice, masini de injectat, ciocane pneumatice, pompe centrifugale sau cu piston). METABOND H s-a dovedit extrem de eficient si in cazul robotilor indistriali. Tratarea instalatiilor hidraulice aferente acestora cu METABOND H reduce considerabil uzura si incalzirea pieselor componente si permite cresterea sarcinilor mecanice si hidraulice de uzinaj.

Mod de utilizare:
Utilizarea lui nu necesita calificare si folosirea unor unelte speciale. Se auduga direct la lubrifiant in proportie de 2,5-5% (la un litru de ulei 25-50ml METABOND H), in ulei nou, la schimb de ulei. Nu se va aplica numai o singura data. Se recomanda folosirea lui la fiecare schimb de ulei, iar la al doilea deja doar in proportie de 2,5%. La unele utilizari se recomanda folosirea a METABOND H in proportie de 5-10% pentru atingerea eficientei propuse. Utilizarea produsului presupune folosirea uleiului adecvat utilajelor!

Atentie!
Se vor ocoli sursele de foc!
A evita contactul cu suprafetele lacuite sau vopsite!

Ambalaj: 5 litri

Main features

3D support:
HD support:

Multimedia

Video playback: