Atentie www.PieseAuto-MY.Ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.
Sunt de acord
Salvati 5%

Metabond GT plus - cutii de viteze

Tratament motoare uzate

0784.38.77.77
Suna acum si un operator
Metabond va prelua comanda ta.


Comanda Metabond pe
WHATSAPP.


Scrie-ne pe MESSENGER.
Pret vechi: 200.00 RON
190.00 RON
Discount: 10.00 RON (5%)
PieseAuto-MY.ro GT
98 Produs(e)
+

Metabond GT Plus este un produs special dezvoltat pentru cutii de viteze manuale, diferenţiale, în industrie la angrenaje şi transmisii cu efect excepțional de reducerea frecării, uzurii și de înbunătățirea lubrifierii. Adăugat la uleiul prescris de producător este compatibil cu transmisii noi, folosite şi uzate.

Efectul principal al METABOND-ului este înnobilarea, tratrea chimică a suprafețelor metalice, oferind condiții ideale pentru pelicula de ulei, reducând astfel uzura și costurile de întreținere în trasnmisii.Metabond GT datorită faptului că are în conţinut cel mai modern înnobilator de suprafeţe metalice fără cenuşă şi ingredienţi speciali pentru lubrifiere, creşte semnificativ durata de viaţă a transmisiilor şi reduce pierderile din frecare cu 60%.

Prin folosirea Metabond GT Plus se reduc în mod semnificativ temperaturile de funcţionare, nivelul de vibraţii şi de zgomot, iar datorită conţinutului ridicat de antioxidanţi opreşte îmbătrânirea uleiului. Metabond GT Plus oferă protecţie pe termen scurt şi în caz de lipsă parțială sau totală a uleiului.

Folosirea produsului în aparate noi de la început, garantează triplarea duratei de viață a acestora.

Poate fi amestecat cu orice tip de ulei de transmisii sintetic și mineral.

Aplicaţie:

La autovehicule la cutii de viteze manuale şi diferenţiale, în industrie la angrenaje, transmisii. Poate fi folosit la echipamente noi, folosite şi uzate.

Mod de utilizare:

A se agita flaconul înainte de utilizare. Se adaugă în proporţie de 4-6%, la uleiul de transmisie sintetică sau minerală proaspăt schimbată, după care aparatul se lasă câteva minute în funcţiune. Tratamentul se repetă de fiecare dată când uleiul este schimbat. Se presupune aplicarea uleiului de calitate prescris de producător!

Atenție: Nu se foloseşte în motoare cu ardere internă, transmisii automate şi diferenţiale Speer!

Termen de valabilitate: Nedeschis pe termen nelimitat. După deschidere, termenul este de 2 ani.

Origine: EU

Ambalaj: 250 ml, 5 litri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
  COD Metabond Cantitate Disponibilitate Pret  
Metabond GT plus  - cutii de viteze
PieseAuto-MY.ro GT
250 ml
98 Produs(e)
190.00 RON
Metabond GT plus  - cutii de viteze
PieseAuto-MY.ro GT_8997
5 Litri
99 Produs(e)
3,419.00 RON