Atentie www.PieseAuto-MY.Ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.
Sunt de acord

Kit HID XENON H4 6000K BI XENON SLIM

448.00 RON
BAV-21042APPIT
Momentan IndisponibilContinut:2 buc becuri xenon 35 W cu cabluri,2 buc ballast(ridicator tensiune)cu cabluri,suruburi de fixare

KITURILE XENON HID (HIGH INTENSITY DISCHARGE) produc o lumina asemanatoare cu cea din timpul zilei asigurand o luminozitate sporita si un condus mult mai usor in orice conditii meteorologice. Producatorii de masini de top folosesc aceste instalatii xenon pe masinile fabricate! De ce sa nu o faceti si dumneavoastra daca aveti posibilitatea? Aceste kituri xenon ultra performante transmit eficient si rapid o descarcare electrica, direct de la sursa de curent, pentru a aprinde gazul xenon continut in bec. Sistemul inovator HID folosit de aceste instalatii xenon produce o lumina puternica ce ajuta conducatorul auto sa observe mai bine marcajele si semnele de circulatie de pe sosea. Toate acestea se realizeaza cu o scadere a consumului de energie fata de becurile cu halogen. Becurile xenon nu prezinta filament iar arcul de lumina este creat intre doi electrozi marind astfel raza de iluminare. Deoarece nu prezinta filament becurile cuprinse in instalatiile xenon sunt mult mai rezistente la vibratii, au o durata de viata de 10 ori mai lunga decat becurile cu halogen. Kituri XENON cu mult mai multa luminozitate, mult mai multa putere Instalatiile xenon HID de 35W produc o lumina de cu pana la 300% mai puternica decat un bec cu halogen de 55W toate acestea cu o reducere a consumului de energie cu pana la 50%. Aceasta crestere a luminozitatii determina soferul sa fie mai relaxat la volan si determina o senzatie de incredere imbunatatind in acelasi timp si reflexele. Lumina alba produsa de aceste kituri xenon HID stimuleaza concentrarea soferului si fac mai putin obositor condusul in timpul noptii. Aceste instalatii sunt o necesitate. Ultimele statistici arata ca 60% din accidentele rutiere se produc datorita unei iluminari slabe. Cu cat soferul inainteaza in varsta cu atat are nevoie de mai multa lumina pentru a vedea in timpul noptii. Aceste instalatii xenon produc o crestere a intensitatii luminii dar si o distribuire mai buna a acesteia pe sosea. Un consum redus de putere S-a aratat ca un bec cu halogen de 55W consuma constant 10 Amperi in timp ce un bec dintr-un kit xenon HID consuma 3-4 Amperi. Rezultatul acestui consum redus este mai putina caldura disipata de instalatia xenon si mai multa putere pentru motorul masinii dumneavoastra. PRODUCATOR :CNLIGHT(www.cnlight.com)