Atentie www.PieseAuto-MY.Ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.
Sunt de acord

Ulei auto marca Metabond. Nu avem dublu standard!

06/07/2019
de catre Admin Admin

Dupa cum bine stiti marea majoritate a producatorilor de uleiuri auto au dublu standard. Din pacate in Romania se vand cele de categoria a 2 -a ( B ).

Uleiurile auto marca Metabond nu au dublu standard. Ce se vinde in Germania , Italia, Spania, se vinde si in Romania.

Un ulei auto bun protejeaza motorul pentru viitor.

Preturile sunt chiar mai mici decat va asteptati.


Ulei de motor Metabond produs cu tehnologie sintetică, multigrad, cu proprietăţi excepţionale "low SAPS" pentru motoare dotate cu filtru de particule.


Ulei de motor Metabond produs cu tehnologie sintetică, multigrad, cu proprietăţi excepţionale "low SAPS" pentru motoare benzină sau diesel.
Ulei de motor Metabond sintetic multigrad, recomandat în primul rând motoarelor cu sistemul de injecţie PD TDI.Se foloseşte la autoturismele Volkswagen, Audi, Seat, Skoda cu sistem de injecţie PD TDI dezvoltate în anii 1990 şi 2000 cu sau fără filtre de particule.
Ulei de motor Metabond sintetic, multigrad, cu proprietăţi excepţionale. Se foloseşte conform cerinţelor cele mai riguroase la lubrifierea motoarelor de mare randament concepute între anii 1990-2000 fără filtru de particule, benzină, diesel şi turbodiesel.
Ulei de motor Metabond semisintetic, multigrad şi cu proprietăţi excepţionale. Se foloseşte la lubrifierea motoarelor de benzină, diesel, turbodiesel de randament mare, pe care nu sunt montate filtre de particule, dezvoltate în anii 1990.
Este ulei Metabond mineral multigrad de calitate superioară, pentru perioadă lungă de schimb de ulei. Se foloseşte la lubrifierea motoarelor de benzină, diesel şi turbodiesel la cerinţe riguroase dezvoltate în anii 1980. Se poate folosi şi la lubrifierea camioanelor, utilajelor de mare randament.
Ulei de motor Metabond dezvoltat pentru condiții de curse cu stabilitate termică excepțională, cu ulei de bază ester sintetică, recomandat pentru autoturisme cu motoare pe benzină.

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu