Atentie www.PieseAuto-MY.Ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.
Sunt de acord

Tratament motor Xeramic

63.00 RON
BAV-14853
Momentan Indisponibil
Tratament motor 250ml Xeramic -Olanda


Tratament motor 500ml Xeramic -Olanda


Xeramic este un tratament de motor avansat,cu actiune pe termen lung,avand la baza ceramica.Acest material unic,produs initial pentru a folosit in tehnologia de varf,a primit acum o noua intrebuintare in tratamentul de motor PM XERAMIC.


PM XERAMIC contine pe langa ceramica,o combinatie de lubrifianti cu proprietati de reducere a frecarilor si efecte impotriva uzurii,oxidarii si consumului de ulei,asigurand totodata si curatirea motorului


Instructiuni de folosire:


PM XERAMIC poate fi folosit in combinatie cu toate tipurile de ulei de motor.Continutul flaconului este suficient pentru o baie de ulei cu capacitatea de pana la 4 litri si trebuie introdus in ulei sand acesta este cald,dupa care motorul trebuie sa functioneze minimum 15 minute.produsul PM XERAMIC isi continua actiunea de protejare a motorului chiar dupa efectuarea schimbului de ulei,fiid garantat pentru 80000 de km la un motor exploatat in conditii normale.